4g når internethastighed på vel over 50 mb

Har du et 4g-abonnement kan du glæde dig over, at du nu med den rette udbyder kan få hastigheder vel over 50 mb – især, hvis du er så heldig at bo i eller omkring København, hvor noget af det hurtigste internet befinder sig.

Siden her har lavet en internet hastighed-test og samlet resultater fra tests udført over hele landet. Søren Skriver, stifter af siden, fortæller, at hastigheden på mobilt bredbånd generelt ligger lavere end almindeligt bredbånd, men kan ramme de høje 50 mb under de rette forudsætninger.

”Hastigheden stiger og stiger og jeg tror ikke det tager mange år før vi med et mobilt bredbånd kan vi hastigheder vel over 100 mb op og ned” fortæller Søren.

I Singapore er der gratis wi-fi i hele byen – noget, der har været med til at ødelægge markedet for de lokale teleudbydere, men som borgere såvel som turister er meget tilfredse med. Det er bystyret der har valgt at prioritere gratis og åbent internet til alle i byen.

I Afrika er der slet ikke noget, der hedder ’almindeligt bredbånd’ – de infrastruktur-relaterede udfordringer har medført, at al internet i Afrika ligger i skyen. Hele skridtet med nedgravede kabler er der slet og ret blevet sprunget over og i stedet for ligger al internet trådløst. Det er en stor fordel kontra det danske system, der ikke er gearet til at køre trådløst med det samme – vi må derfor slås med kobber i jorden lidt endnu.

Har du et 4g-abonnement kan du glæde dig over, at du nu med den rette udbyder kan få hastigheder vel over 50 mb – især, hvis du er så heldig at bo i eller omkring København, hvor noget af det hurtigste internet befinder sig. Siden her har lavet en internet hastighed-test og samlet resultater fra…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.