Betongulv i vores smarte dobbeltfunktionerede rum

Min far er genial

Min far har lavet verdens mest praktiske gildesal. Min far er tømrer, og sommetider har han brug for at lave noget af sit arbejde hjemme. Han har tit manglet et sted at arbejde – et værksted – og han ville derfor bygge et rum. Samtidig holder min familie mange fester, og derfor havde vi også brug for en gildesal. I stedet for at bygge to bygninger eller en stor bygning, byggede min far en bygning med ét rum. Rummet har dog to funktioner, og det er det der gør det så smart. Jeg er meget stolt af min far!

 

Gildesal og værksted med betongulv og skydedøre

BetongulvRummet er bygget op således, at far har blandt andet har lagt betongulv. Betongulvet er nemt at vedligeholde, og det kan tåle både alkohol, store maskiner, vand og meget mere. Derudover har han sat gipsplader op på væggene. Her kan gæsterne så skrive, hvad de lyster. De kan skrive en lille hilsen, male et lille billede eller andet. Rundt ved væggene står der en bar, et billardbord, et gammel orgel og meget andet. Når min far skal arbejde med træ eller store maskiner, ruller han blot nogle skydedøre for, som han har fået speciallavet til gildesalen. Det er utrolig smart, og det hindrer savsmuld, søm og andre materialer at komme ind i de vigtige elementer i gildesalen.

 

Byg nogle flere rum

Sidst vi skulle holde fest, benyttede vi os faktisk også af skydedørene, da far var meget øm over for billardbordet. Efter festen var det super nemt at rengøre gulvet, da man bare kunne spule det med haveslangen for at få diverse alkohol sjatter væk. Alle burde næsten have et smart rum med dobbelt funktion ligesom os. Min far kunne snildt bygge nogle flere. Det kunne være, at jeg skulle foreslå ham, at han kunne sælge idéen.

Min far er genial Min far har lavet verdens mest praktiske gildesal. Min far er tømrer, og sommetider har han brug for at lave noget af sit arbejde hjemme. Han har tit manglet et sted at arbejde – et værksted – og han ville derfor bygge et rum. Samtidig holder min familie mange fester, og…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.