Braun skægtrimmer – meget mere end en skægtrimmer

I mine teenageår

Da jeg i mine tidlige teenageår havde fået en forkærlighed til det lidt mere rebelske miljø gennem rockmusik, begyndte jeg lige så stille at udvikle en stil, der i særdeleshed skabte megen opmærksomhed. Da jeg for første gang og gik hen og gik den mere ekstreme vej, var da jeg valgte at få langt grønt hår. Selv syntes jeg, at det så brand godt og hvis jeg nu sidder og kigger tilbage på den gang, så var det ærlig talt ikke helt ringe. Dog skal det lige siges, at jeg på ingen måder kunne finde på at gå tilbage til de lange grønne lokker mere. Dengang var det forholdsvis harmløst i forhold til, hvad det udviklede sig til. Min makeup begyndte at blive tungere og mit tøj gik hen og blev mere og mere besynderligt, som de fleste nok ville beskrive det for at være.Skægtrimmer En dag fik jeg den idé, at jeg da skulle have en hanekam, og da jeg havde bidt mærke i, at min far havde en Braun skægtrimmer, så tænkte jeg, at det var et remedie, der sagtens kunne gå an. Jeg prøvede mig derfor frem med at forvandle min lange mærke lokker til en hanekam via min fars skægtrimmer. Jeg kæmpede en brav kamp, men endte til sidst ud i at have den perfekte hanekam ifølge mig selv. Dog var alle ikke lige begejstret over mit nye look – specielt ikke, da de fandt ud, hvordan jeg havde kreeret den.

 

’’ikke min Braun skægtrimmer!’’

Min far fandt frem til, at jeg havde benyttet hans Braun skægtrimmer, da jeg ikke havde været lige så god til at rydde op efter mig selv som jeg troede jeg havde. I af mine tidligere lange lokke havde jeg tilsyneladende ikke fået fjernet fra maskinen, hvilket i den grad afslørede mig. Tro mig, når jeg siger, at han ikke blev glad.

I mine teenageår Da jeg i mine tidlige teenageår havde fået en forkærlighed til det lidt mere rebelske miljø gennem rockmusik, begyndte jeg lige så stille at udvikle en stil, der i særdeleshed skabte megen opmærksomhed. Da jeg for første gang og gik hen og gik den mere ekstreme vej, var da jeg valgte at få langt…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.