Da jeg byggede et løbehjul med motor

Jeg har altid lavet mange sjove ting med min kammerat Thorsten. Vi havde en periode, hvor vi byggede alle mulige ting med motorer, og satte dem på forskellige ting, så de kunne køre med os. Vi har f.eks. bygget et skateboard med en motor, og vi har bygget en gocart med motor. Men en gang byggede vi også et løbehjul med motor, som kunne køre vildt stærkt. Det kunne overhave de fleste knallerter, og det var ikke lige populært altid. Et løbehjul med motor er lidt vakkelvornt, og det gælder bare om at holde balancen, når man står på den. Man skal også lige hjælpe den i gang, fordi motoren er meget højt gearet, og det betyder, at man lige skal op i fart, før man rigtig kan give den gas. Det er evt. en god ide at starte ned af bakke.

Et løbehjul med motor eksploderede

Det første løbehjul med motor vi byggede fungerede sådan set fint nok, men vi ville gerne kunne køre hurtige, og derfor tunede vi den helt vildt. Både ved at båre plumpen og ved at hakke stemplet, men vi forsøgte os også med en væske, der hedder æter. Det er ekstremt brandbart, fordi det er raffineret meget fint. Det brænder langt hurtigere end benzin, og det kunne satme få vores løbehjul med motor til at banke der ud af. Vi havde puttet det på en lille flaske med tryk, som vi havde forbundet direkte med en slange ind i indsugningen, så vi kunne trykke på en knap, og så fik vores løbehjul med motor et lille blæs høj brandbart direkte ind i forbrændingskammeret, og så kunne man næsten køre på baghjul. Men en dag brugte vi lidt for meget æter på en gang, og så eksploderede motoren.

Jeg har altid lavet mange sjove ting med min kammerat Thorsten. Vi havde en periode, hvor vi byggede alle mulige ting med motorer, og satte dem på forskellige ting, så de kunne køre med os. Vi har f.eks. bygget et skateboard med en motor, og vi har bygget en gocart med motor. Men en gang…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.