Da naboen købte gardiner

En kedelig dagligdag

For et halvt år siden flyttede der nogle splinternye overboer ind i lejlighedskomplekset lige over for mig. Disse overboer eller naboer, havde til en start ingen gardiner, hvilket jeg tænkte bare var grundet det, at de akkurat var flyttet ind og der derfor var andet, som var langt vigtigere at investere i end et par vinduesklude. Fra min lejlighed af kunne man se direkte over til deres lejlighed. Jeg kunne faktisk se alt, der foregik i deres stue og køkken, og da mit fjernsyn var gået i stykker, så brugte jeg mere tid end, hvad jeg burde på at følge med i deres hver dag.gardiner Det skal lige sige, at jeg ikke er nogen skummel og klam type, hvilket jeg umiddelbart godt fremstå som, nu når jeg fortæller, at jeg går og bruger en del tid på at glo ind af mine naboers vinduer. Ja, det lyder forkert, men jeg kunne ganske simpelt ikke holde mig selv fra at gøre det. Det var specielt interessant, når de havde gæster på besøg. Jeg anede ikke, hvem de var og havde ikke tænkt mig at finde ud af det. Når de havde gæster på besøg, så var der ofte en masse mennesker. Der blev altid serveret en masse lækker mad, der gjorde, at jeg ville ønske, at jeg var til stede, men det var desværre ikke tilfældet.

 

Et par nye gardiner

Efter et par måneder, stod jeg op som jeg plejede, lavede noget mad, bryggede en kop kaffe og satte mig derefter på sofaen, så jeg kunne kigge over på mine naboers bolig. Til min skræk, så jeg, at de havde fået sat gardiner op, hvilket i særdeleshed gjorde mig ilde til mode til en start. På den anden side, så var det måske egentlig meget godt, da det ikke er en videre god ting, at jeg bruger så meget tid på at beskue fremmede mennesker uden de ved det. Ja, jeg skammer mig lidt og har derfor fået lavet mit fjernsyn nu.

En kedelig dagligdag For et halvt år siden flyttede der nogle splinternye overboer ind i lejlighedskomplekset lige over for mig. Disse overboer eller naboer, havde til en start ingen gardiner, hvilket jeg tænkte bare var grundet det, at de akkurat var flyttet ind og der derfor var andet, som var langt vigtigere at investere i end et par…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.