Det er umoderne at have kontanter på sig

Nu til dags opererer vi primært med dankort på det danske marked. Kontanter spiller langt fra en ligeså stor rolle, som de gjorde for bare 5 eller 10 år siden. For 10 år siden var det begyndt at blive in, ikke at have kontanter på sig. Hvis man betalte med dankort, når man var ude og handle, så var man ligesom med på noderne, så var man lidt hip. Mange betalte stadig med kontanter, men der var en gruppe af smarte folk, som havde fart over feltet, som ikke ønskede at have kontanter på sig, fordi de så at processen med at tælle penge op og have nogle penge stående på sin konto og andre liggende i sin pung, var mere besværlig, end når alle pengene stod på kontoen, og der i pungen blot lå et dankort.

penge

Færre kontanter i vores samfund har ændret pungens form

Dengang hvor folk brugte kontanter i et væk, der var pungen ofte så stor, at der kunne ligge en pengeseddel udfoldet i den. Nu har nedgangen i brug af kontanter gjort at mange folk, og især mænd, i stedet for punge bærer kortholdere. Det er ligesom et klart signal om, at kontanter ikke er en del af deres daglige liv. Det er jo muligt, at holde lidt kontanter i en kortholder, men det er nu en gang ikke lige så oplagt at have dem der, som det er at have dem i en langt større pung. Men tendensen er vidst, at pungen er på vej ud, og kortholderen er på vej ind. Så selv indenfor penge og brug af penge, der er der tider, der skifter, og der kan man være med på moden, eller man kan være gammeldags. Se, der kan man altså bare se.

Nu til dags opererer vi primært med dankort på det danske marked. Kontanter spiller langt fra en ligeså stor rolle, som de gjorde for bare 5 eller 10 år siden. For 10 år siden var det begyndt at blive in, ikke at have kontanter på sig. Hvis man betalte med dankort, når man var ude og handle,…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.