Ejendomsmægler Nordvest for vores drømmehus

Vores køreture

Sommetider kører min mand og jeg rundt om sommeren for at kigge på landskabet. Det er en uskreven tradition, og vi har derfor aldrig rigtig aftalt det. På et tidspunkt var jeg rigtig træt af vores bolig, og jeg følte mig ikke længere hjemme i den. Det kunne min mand sagtens forstå, og en dag tog vi derfor spontant rundt i landet for at kigge på boliger. Der var rigtig mange forskellige, og vi vidste ikke helt, hvad vi ledte efter. Pludselig kørte vi forbi et stor hvidt hus med en masse store vinduer ovenpå. Jeg prøvede at forestille mig deres stue deroppe med alt det lys, og det ville være perfekt som en hobbystue for både min mand og jeg. Jeg bad derfor min mand om at standse bilen, og jeg steg ud for at se nærmere. Jeg blev forelsket i boligen, og det gjorde min mand også.
Ejendomsmægler

Vores dejlige drømmehus

Dagene efter prøvede vi at finde en ejendomsmægler Nordvest for huset, men dette var utrolig svært. Da vi endelig have fundet en mægler, fortalte vi ham om huset. Ud fra vores beskrivelse vidste han lige, hvilket hus vi snakkede om. Han fandt derfor frem til sælgerne, og fik hurtigt lov til at se huset indvendigt også. Den dag vi så huset, var jeg endnu mere solgt end først antaget. Hele førstesalen var fuld af store vinduer, og der var endda ovenlys. Huset var så lyst, at jeg ikke kunne undgå at elske det. Min mand snakkede herefter med ejendomsmægleren, og vi blev enige om, at vi bare måtte eje huset. Det var nemlig alt for lækkert. Efter noget tid gik handlen igennem, og vi kunne straks flytte ind. Det var virkelig rart og i dag har vi overhovedet ikke fortrudt købet.

Vores køreture Sommetider kører min mand og jeg rundt om sommeren for at kigge på landskabet. Det er en uskreven tradition, og vi har derfor aldrig rigtig aftalt det. På et tidspunkt var jeg rigtig træt af vores bolig, og jeg følte mig ikke længere hjemme i den. Det kunne min mand sagtens forstå, og…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.