El-ladcykel – Få god energi til at transportere børnene rundt

Har du en ladcykel i forvejen, eller kunne du bare godt tænke dig sådan en til at køre ungerne rundt i, så kan det være, du har gået og luret lidt på at få en med elmotor på, så det hele bliver lidt nemmere. I denne lille el ladcykel test bliver der kigget nærmere på to modeller på markedet, som du lige nu kan få til overkommelige priser. Begge modeller falder ind under kategorien for el-ladcykler, og det er begge to suveræne modeller, som kan anbefales til alle mødre eller fædre, der gerne vil kunne bringe og hente børnene på en nem måde, hvor man både kan få motion og lidt hjælp op af de store bakker.

Family Fast – El-ladcyklen til den lille familie

Til at starte med er der Family Fast el-ladcyklen. Denne el-ladcykel er perfekt til den lille familie med en eller to børn. Denne model er selvfølgelig EU godkendt, så du kan være sikker på, at den er helt i orden, når du drøner rundt i byens gader med dine børn foran. Den har en opladningstid på små 8 timer, men det er jo bare at lade den stå og lade op natten over, akkurat som man plejer at gøre det med sin mobiltelefon. Har du prøvet at køre på en almindelig ladcykel før med børn i, så er der ingen tvivl om, at det vil blive som en drøm at køre denne Family Fast model.

Triobike Boxter – En el-ladcykel med plads til hele fire børn

Skal du have plads til flere børn på engang, så kan det også være en god ide at overveje Triobike Boxter modellen, som nemt og let kan bestilles over nettet. Den koster et par tusinde kroner mere, men til gengæld får du også muligheden for en lidt større elmotor, som kan være med til at give dig power nok til at transportere hele fire unger rundt på engang. Det er transportmidlet for faderen eller moderen med overskuddet i orden og et smil på læberne, som gerne vil gøre dagens gode gerning, og som ikke har noget imod at arbejde for det. Her får du en el-ladcykel, der nemt kan tilpasses efter dine behov til en skarp pris.

Triobike Boxter modellen fås normalt uden motor, men hvis du er på jagt efter en el-ladcykel, så kan motoren tilkøbes mod yderligere betaling. Og det er helt klart alle pengene værd. Så hvis du elsker at køre dine børn rundt på cykel, og ikke har lyst til at købe en bil til at gøre det med, så er det helt klart det perfekte transportmiddel.

Der er tale om cykler i verdensklasse med dele fra de største cykelfabrikanter på markedet. Er du stadig i tvivl om, du skal have en af disse fede el-ladcykler, som du er blevet præsenteret for i denne el-ladcykel test, så er det bare med at smutte ind og læse lidt mere om de enkelte modeller. Det kan være, det kan hjælpe dig med at træffe den helt rette beslutning.

Har du en ladcykel i forvejen, eller kunne du bare godt tænke dig sådan en til at køre ungerne rundt i, så kan det være, du har gået og luret lidt på at få en med elmotor på, så det hele bliver lidt nemmere. I denne lille el ladcykel test bliver der kigget nærmere på…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.