En alarm uden abonnement hindrer mig i at udføre mit job

alarm

Den store tjeneste

Min gode kammerat startede sin egen butik i juni, og hertil manglede han en til at gøre rent. Jeg var på daværende tidspunkt arbejdsløs, og han foreslog mig derfor, at han kunne ansætte mig til det. Det ville jeg meget gerne, og det gav mig lidt ekstra penge på lommen hver måned. Han gjorde mig derfor en kæmpe tjeneste. Mit job bestod da i at gøre rent i butikken, på lageret og i hans baglokale. Dette brugte jeg to timer på hver mandag til fredag. Efter noget tid havde han indbrud, og jeg foreslog ham derfor at købe en alarm. Det ville han så gøre.

 

En mærkelig hyletone

En af de næste dage hvor jeg skulle på arbejde, havde jeg taget alle mine rengøringsting med. Jeg stod, som jeg plejede, ude på trappen og jeg skulle lige til at låse mig ind. Idet jeg åbnede døren, gik jeg ind i butikken, som jeg normalt plejede at gøre. Efter to minutter begyndte en meget irriterende hyletone at lyde, og jeg ringede derfor til min gode kammerat, for at spørge hvad det var. Han tog ikke telefonen, og jeg måtte derfor selv prøve at finde kilden. Mens jeg ledte, kunne jeg høre, at der lige pludselig kom nogen ind i butikken, og jeg ville derfor se, hvem det var. Her blev jeg mødt af to politibetjente, der spurgte ind til, hvem jeg var. Jeg forklarede, at jeg var rengøringsmanden, og at jeg prøvede at finde kilden til hyletonen. Politiet troede ikke på mig, og jeg blev derfor slæbt med ud i deres bil.

 

Forklaringen

Noget tid efter kom min kammerat hen til butikken, og her fandt han mig og politibetjentene ude foran. Politiet forklarede ham situationen, og han måtte derfor fortælle dem, at han havde glemt at informere mig om den nye alarm uden abonnement, som han havde sat op i butikken. Politiet lod mig da gå, og jeg kunne endelig lave mit job.

Den store tjeneste Min gode kammerat startede sin egen butik i juni, og hertil manglede han en til at gøre rent. Jeg var på daværende tidspunkt arbejdsløs, og han foreslog mig derfor, at han kunne ansætte mig til det. Det ville jeg meget gerne, og det gav mig lidt ekstra penge på lommen hver måned.…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.