En algebehandling var nødvendig

 

En vaskeægte livsnyder

I min familie har vi altid gået op i at nyde livet mest muligt, hvilket blandt andet er grunden til, at vi tager på ferie i udlandet op til flere gange om året. Dog er den absolutte største livsnyder i min familie min far, der helt vild med at være omgivet af luksuriøse og afslappende forhold. Min far har haft sit eget firma lige så længe jeg kan huske, og da det begyndte at gå ekstremt godt for hans firma for nogle år tilbage, så fik han en idé, han simpelthen blev nødt til at føre til livs!

Flise rensDa vi havde en forholdsvis stor have og min far nu pludselig tjente langt bedre end førhen, så havde han besluttet sig for, at vi da skulle have vores helt egen pool, som vi kunne ligge og flyde ved hele sommeren, hvis det var det vi ønskede. Han indviede os i hans projekt, men gav os på ingen måder ret til, at sige ham imod – der var det jo så heldigt, at vi alle syntes, at idéen var helt igennem fremragende. Der gik ikke langt tid før vi pludselig havde vores egen pool. Vi var alle henrykte og tilbragte ufattelig meget tid ved den så længe vejret tillod det. Da sommerperioden var ovre, skulle poolen tømmes, hvilket min bror fandt en smule ærgerligt, da han havde et ønske om at vinterbade.

 

Få kål på problemet med algerens

Da sommertiden nærmede sig igen, så skulle poolen jo gøres klar. Da min far havde besluttet sig for at forbedrede den til sommertiden, så blev han slemt skuffet, da han så det voldsomme udbrud af alger, der befandt sig på bunden af den. Dog vidste han straks, at den havde brug for en algebehandling, så derfor ringede han straks til en firma, som kunne få et algerens af poolen, stablet på benene hurtigst muligt, så han kunne få gjort poolen klar.

  En vaskeægte livsnyder I min familie har vi altid gået op i at nyde livet mest muligt, hvilket blandt andet er grunden til, at vi tager på ferie i udlandet op til flere gange om året. Dog er den absolutte største livsnyder i min familie min far, der helt vild med at være omgivet…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.