En autolift til vores fælles bil

Vores fælles hobby

auto-liftDa vi var små, snakkede vi meget om biler. Vi snakkede endda også om, hvilke biler vi ville have, når vi blev store. Min kammerat ville gerne have alle de dyre biler, men jeg var ganske tilfreds med en masse billige biler. Han ville gerne have nogle biler, der allerede var færdige, men jeg ville gerne bygge min fra bunden. Det var han meget uenig i, men alligevel endte vi med at bygge vores egen bil fra bunden. Vi købte alle delene efterhånden, og vi ville gerne have den perfekte bil, når vi var færdige. Jeg købte alt udstyret, for så kunne jeg beholde det efterfølgende. Det havde han det helt fint med, og vi gik derfor ordentligt i gang med vores projekt. Efter noget tid blev vi enige om, at vi skulle skaffe os en autolift, og jeg tog derfor ud for at kigge på et par stykker. Da jeg havde fundet den helt rigtige, købte jeg den, og vi kunne nu komme videre med vores projekt.

 

Læs mere her

 

Vores blev til min

Hen ad vejen mistede min kammerat mere og mere interessen for bilen, og han gad derfor ikke være med mere. Inderst inde gjorde det mig ikke så meget, for jeg vidste mere om biler end ham, men jeg var alligevel ked af, at han havde mistet interessen for vores fælles hobby. Da jeg var færdig med bilen, inviterede jeg min kæreste ud på den første tur, og vi endte nede ved vandet, hvor vi nød solnedgangen. Her stødte vi på min kammerat, og han fik set bilen i dens færdige form. Han blev meget misundelig på bilen, da den havde været meget billigere end hans, men så meget bedre ud. Herefter bad han mig lave en til ham også, og det var sådan min forretning startede. Sommetider er jeg i gang med at lave flere biler på samme tid, og jeg tjener godt på det.

Vores fælles hobby Da vi var små, snakkede vi meget om biler. Vi snakkede endda også om, hvilke biler vi ville have, når vi blev store. Min kammerat ville gerne have alle de dyre biler, men jeg var ganske tilfreds med en masse billige biler. Han ville gerne have nogle biler, der allerede var færdige,…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.