En drøm om Paul Mitchell

En drøm om frisørlivet

Allerede fra da jeg var helt lille af, var jeg besat af mit hår og dets udseende. Min mor havde altid haft adskillige hårprodukter, som jeg altid havde fundet ufattelig spændende. Jeg var især betaget af hendes Paul Mitchell-produkter, da de havde den skønneste duft. Dette var starten på min forkærlighed for hår og ikke mindst, min forkærlighed for Paul Mitchell (læs mere her: http://www.smukkere.dk/category/paul-mitchell-175/). Da jeg blev ældre og var færdig med folkeskolen, besluttede jeg mig for at tage på EUC og uddanne mig selv som frisør, da dette ærlig talt var det eneste jeg ønskede med mit liv. Alt andet var stort set ligegyldigt – jeg skulle bar blive frisør, så ville alt være godt. I min tid på EUC var jeg klassens nummer 1. hvilket blot afspejlede, hvor meget jeg ønskede det. Da jeg var færdig kom jeg ud med topkarakterer og fik straks en lærerplads og efterfølgende et job i hos en prestigefuld frisør i KBH. Mit liv var som det skulle være, men et eller andet sted, følte jeg mig umættelig, hvilket førte til, at jeg rejste til USA for at prøven lykken der.

 

En tur til en Paul Mitchell salon

Da jeg kom derover, gik der ikke lang tid før, at jeg på ny havde fået et job. Denne gang var det i en frisørsalon, der ikke just var for hvem som helst. Her arbejdede jeg i nogle år indtil, at jeg besluttede mig for at satse højere. Siden jeg var lille, havde Paul Mitchell jo altid været et idol og nu når han havde hovedsalon i byen jeg befandt mig i, så tænkte jeg, at jeg lige så godt kunne prøve mig frem. Måske ville et job hos selv Paul Mitchell kunne stille min sult. Da min daværende chef hørte om min beslutning, sagde hun kun go for den. Hun sagde tilmed, at hun muligvis kunne skaffe mig en samtale i hans hovedsalon, da hun havde en del bekendte, der arbejdede der. Jeg var absolut henrykt og håbede noget så inderligt på, at dette ville lykkes for mig.

En drøm om frisørlivet Allerede fra da jeg var helt lille af, var jeg besat af mit hår og dets udseende. Min mor havde altid haft adskillige hårprodukter, som jeg altid havde fundet ufattelig spændende. Jeg var især betaget af hendes Paul Mitchell-produkter, da de havde den skønneste duft. Dette var starten på min forkærlighed…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.