En e smøg og mine forældre hjælper mig mod et sundere liv

En forårsmorgen

En morgen da jeg vågnede, besluttede jeg mig for, at jeg ikke ville være i dårlig form mere. Det var derfor på tide at stoppe med at ryge. Jeg havde flere gange tænkt over et rygestop, men det var først denne forårsmorgen, at jeg virkelig ville tage mig sammen. Jeg ringede til min mor for at fortælle hende de gode nyheder, og hun ville bestemt gerne hjælpe mig. Efter noget tid ringede min far også til mig. e juice 2Han havde snakket med min mor, og han ville gerne hjælpe mig med træningen. Han havde været inde for militæret i mange år, og han vidste da, hvordan man skulle udfordre sig selv. Da min mor kom hjem til mig, skulle vi sammen finde en løsning på rygeproblemet, og vi satte os derfor ned foran computeren for at finde min løsning. Efter en længere tids søgen fandt vi frem til en el smøg. Den havde de samme funktioner som en rigtig cigaret, og dette gjorde, at jeg langsomt kunne vænne mig af med vanen. Det var nemlig nok den, jeg ville savne mest. Efter noget tid røg jeg slet ingen cigaretter, og jeg kunne nu gå videre til næste skridt, hvor min far skulle træne mig. Læs mere her

En vinterdag med træning

Da min far kom hjem til mig, kom han lige fra en udstationering. Jeg var meget glad for at se ham, men min far ville bare gerne i gang med det samme. Jeg trak derfor i træningstøjet. Da vi kiggede ud af vinduet var det begyndt at sne, og vi var derfor nødt til at søge i læ hos det nærmeste træningscenter. Dette var meget sjovt. Da vi gik i gang med træningen, så jeg en helt anden side af min far, og jeg begyndte derfor at træne endnu hårdere. Min far var meget dygtig til at udfordre mig, og efter træningen følte jeg mig fuld af energi.

En forårsmorgen En morgen da jeg vågnede, besluttede jeg mig for, at jeg ikke ville være i dårlig form mere. Det var derfor på tide at stoppe med at ryge. Jeg havde flere gange tænkt over et rygestop, men det var først denne forårsmorgen, at jeg virkelig ville tage mig sammen. Jeg ringede til min mor for at fortælle…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.