Få nye vinduer efter storm

Stormen der ødelagde deres hus

I december sidste år, rasede en storm over Danmark. Stormen havde orkan styrke, og som medfølge af stormen, blev mange huse ødelagt, inklusive familien Larsens, der bor på en bondegård.

Familien Larsens hus blev ødelagt, på den måde, at deres tag faldt af nogle steder, og mange af deres vinduer blev knust. De bor nu til leje hos en ven, og venter på, at de kan få nye vinduer, og få lavet deres tag, så de kan flytte tilbage i deres hus. Familien blev også nødt til at få deres to hunde på internat, da de ikke kunne have hun i det hus de havde lejet.

vinduer Da familien fik nye vinduer

 Da familien have boet i deres lejede hus i et par måneder, fik de endelig kontakt til nogen, der kunne lave deres vinduer. Energitømreren kunne lave deres vinduer, og de fik oven i købet 15 % rabat. Efter de havde fundet firmaet, gik der ikke mere end en måned før at de nye vinduer var sat i. Der gik dog et år, før de kunne flytte tilbage, da taget også skulle laves.

Tømrernes arbejde

Da tømrerne kom, startede de med at tage de gamle og knuste ruder ud, og derefter rammen. Da familien alligevel havde snakket om, at få en ny slags vindue i, blev der i stedet for de 6 små ruder, nu sat én hel rude i. Tømrerne gjorde deres arbejde godt, og familien var rigtig glad for de nye vinduer. Familien snakkede om firmaet til deres venner, da de var rigtig glade for deres arbejde, og en anden familie, kunne nu også få nye vinduer i, efter stormen i december, lavet af Energitømreren.

Stormen der ødelagde deres hus I december sidste år, rasede en storm over Danmark. Stormen havde orkan styrke, og som medfølge af stormen, blev mange huse ødelagt, inklusive familien Larsens, der bor på en bondegård. Familien Larsens hus blev ødelagt, på den måde, at deres tag faldt af nogle steder, og mange af deres vinduer blev knust. De…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.