Føl glæde ved København på en anderledes måde

motoriseret

For 2 dage siden var jeg lige en sviptur nede og handle på Vesterbro.

Her blev jeg konstant passeret af folk på el-løbehjul og vejene var fyldte med elektriske cykler og fulde mennesker. Først blev jeg lidt forskrækket og vidste ikke helt hvad det var og hvordan der kunne være kommet sådan en forandring! Hvordan kunne de have råd til at køre rundt på de her nye maskiner, og hvordan fungerede de egentlig.

Da jeg kiggede nærmere efter så gik der nogle mærker igen på de her løbehjul, som de de unge mennesker kørte på! Måske skulle jeg selv prøve disse fartøjer, tænkte jeg så. Jeg installerede hurtig en app på min telefon og opdagede til min overraskelse at jeg kunne bruge en rabatkode. Så jeg tog mobilen og søgte på kampagnekode til CIRC, som var den software jeg havde installeret på min mobil.

Efter lidt indtasten fungerede det og så kørte jeg rundt i KBH på et motoriseret løbehjul uden at betale en eneste krone, da rabatkoden virkede fint. Hvis du vil finde den samme kode som mig så kan du se en rabat som jeg kunne bruge på appen, der var der også en del andre sjove kampagnekoder jeg kunne tage i brug. Det er nok ikke den måde jeg vil bruge til daglig, men på ture til København downtown kan det stærkt anbefales!

Storbyens rum fra effektivitet til sanselige erfaringer

Inspireret så jeg mulighederne for oplevelser i det urbane rum på en helt ny måde. Jeg fandt en parkeringsplads i gåafstand med en ny rabatkode til parkering med appen ParkMan, – den havede jeg også fundet på nettet. Herefter gik jeg over til den skaterpark som du kan finde i Fælledparken – du ved tæt på Rigshospitalet og børnenes vandlegeplads i Fælledparken. Jeg havde fornøjelsen at prøve at køre på de hersens inliners, som er en bestemt type af rulleskøjter. Hjulene på inliners står i en række. Det er derfor de hedder inliners. Det er ganske sjovt, og skønt jeg var pakket ind i knæ-, håndleds- og albuebeskyttere – kombineret med den flotteste sortglinsende cykelhjelm, så endte jeg alligevel i asfalten og pådrog mig et par hudafskrabninger.

Det skete første gang, da jeg endelig fik taget mod til mig og strøg hen til den lille rampe med hævet pande, men da jeg var en en meter fra den, så var der ikke mere mod tilbage og jeg gik i panik og dette resulterede selvfølgelig i at jeg mistede balancen fuldstændig og endte på en ualmindelig uhensigtsmæssig måde på asfalten.

Lidt efter jeg havde fået pusten igen var der et par unge fyre der råbte på mig om jeg kunne tænke mig at være med i deres spil og de manglede lige en sidste spiller. Det var en kamp i noget der hedder floorball. Det er en sjov mellemting mellem fodbold og ishockey, og i hvert fald tror jeg at drengene på det hold, som jeg kom på fortrød at jeg spillede med dem. Målene blev i hvert fald ved med at gå i mod os men det var underholdende at prøve sportsgrenen floorball.

Jeg er blevet så inspireret, at jeg nu har sat mig for at prøve følgende: At skyde pile med en af de der professionelle compound buer på Amagers Action Center, klatre på vægge i GoMonkey i Gladsaxe, prøve at bruge legetøjs guns udendørs på Hardball Heaven banen i Hillerød og så kunne jeg også godt tænke mig at slippe ud af escape rooms i DownTown.

For 2 dage siden var jeg lige en sviptur nede og handle på Vesterbro. Her blev jeg konstant passeret af folk på el-løbehjul og vejene var fyldte med elektriske cykler og fulde mennesker. Først blev jeg lidt forskrækket og vidste ikke helt hvad det var og hvordan der kunne være kommet sådan en forandring! Hvordan…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.