Gode erfaringer med RTB pillefyr

scotte-plus-woody

Enhver der nogensinde har været så privilegeret, at eje et RTB pillefyr, er også godt klar over, at det var en luksus udover det sædvanlige. Det eneste du med et RTB pillefyr skal sørge for, er jo såmænd bare, at du har træpiller nok i dit pillefyr. Så længe det er tilfældet, vil dit RTB pillefyr altså tage sig af resten, og hvis du mener at den jævne temperatur er for høj, kan du altså selv skrue på termometeret. Det er altså ret lige til, og jeg håber derfor også bare, at du allerede nu har indset, hvor mange penge det reelt er muligt at spare, og ikke mindst hvorfor du allerede i dag, skal vælge at købe lige netop et RTB pillefyr. Der er jo ingen tvivl om, at et RTB pillefyr er markant billigere i brug end et Woody pillefyr, og medmindre du rent faktisk har behov for så kraftigt et pillefyr, er der altså heller ingen grund til at købe et Woody pillefyr.

Nødvendigt med et Woody pillefyr

Det kan selvfølgeligt altid blive nødvendigt med et Woody pillefyr, og det er altså også grunden til, at jeg allerede i dag, vil anbefale enhver at undersøge ens behov en ekstra gang. Så er man i hvert fald sikker på, at man ikke kommer til at købe et Woody pillefyr, når man kunne have nøjes med et Stoker pillefyr. Hvilket altså vil koste en masse ekstra i sidste ende, men også ved udbetalingen. Jeg regner derfor også med, at du allerede har bestemt dig for, hvad du rent faktisk skal bruge af pillefyr, så du ikke kommer til at eje et alt for stort Stoker pillefyr, der samtidigt vil være alt for dyrt i træpiller. Hvis du ejer et pillefyr der er for stort, vil du i hvert fald også skulle betale omkostninger for det i sidste ende.

Enhver der nogensinde har været så privilegeret, at eje et RTB pillefyr, er også godt klar over, at det var en luksus udover det sædvanlige. Det eneste du med et RTB pillefyr skal sørge for, er jo såmænd bare, at du har træpiller nok i dit pillefyr. Så længe det er tilfældet, vil dit RTB…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.