Gode råd til at finde en ejendomsservice til din bygning

Uanset om du er udlejer eller en del af en bygning med ejerlejligheder, er ejendomsservice en utrolig praktisk og nødvendig ting at hyre. Du kan læse mere om det her og få gode råd til, hvordan du finder den rette ejendomsservice, samt hvordan betaling og en eventuel prøveperiode kan forløbe.

Start med en kortere kontrakt eller prøveperiode

Når du har fundet en ejendomsservice, der ser lovende ud, så start med en kortere kontrakt, der skal anses som en prøveperiode. Den kan være på tre måneder og er selvfølgelig betalt, men giver dig en mulighed for at se, hvordan det givne firma fungerer og håndterer opgaverne i din bygning. Hvis du ikke er tilfreds, vil kontrakten eller prøveperioden udløbe hurtigt, og du kan lede videre i mellemtiden.

Del betalingen op mellem beboere

Betalingen af en ejendomsservice kan enten foregå gennem ejerforeningen, hvis bygningen er med ejerlejligheder, eller gennem udlejeren. Betalingen deles ligeligt op mellem lejlighederne, og alle betaler en portion hver måned, enten gennem leje eller til en separat konto, som styres af en valgt beboer. På den måde er betaling af ejendomsservice nemt at håndtere. Hvis en borger ikke ønsker at være med, kan de udelades fra ejendomsservicens tjenester.

Find ud af, hvad din bygnings ejendomsservice skal indebære

Vær helt afklaret med, hvad der skal gøres i bygningen. Ejendomsservice kan inkludere mange forskellige ting, og du skal gøre det tydeligt, om der er tale om gårdpleje og trappevask, eller om du har behov for en ejendomsservice, der også kan agere som vicevært. Det skal fremgå tydeligt i kontrakten, så der ikke opstår nogen tvivl. Ideelt skal du også kunne tale med det valgte firma og lave ændringer, hvis behovet opstår. Fleksibilitet fra alle parter er nødvendigt for et godt samarbejde.

Uanset om du er udlejer eller en del af en bygning med ejerlejligheder, er ejendomsservice en utrolig praktisk og nødvendig ting at hyre. Du kan læse mere om det her og få gode råd til, hvordan du finder den rette ejendomsservice, samt hvordan betaling og en eventuel prøveperiode kan forløbe. Start med en kortere kontrakt…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.