Godt hår med John Masters

Mit misbrugte hår

Jeg har siden begyndelsen af mine teenageår altid døjet med ufattelig dårligt hår, da jeg på det tidspunkt begyndte at interesserer mig for mit hårs fremtoning. Mit hår har været farvet et utal af gange, hvilket er noget, der bestemt ikke hjælper på dets slidte ydre. Jeg er naturligt blondine, men da jeg var omkring de tretten, syntes jeg pludselig, at mit hår skulle farves sort. Dette forsatte, og der gik ikke lang tid før, at mit hår pludselig var grønt. Det var dog ikke de eneste farver, der forekom mit hår – næ nej, john masters3det har ligeledes været brunt, lilla, rødt og afbleget. Dette har sat sit præg på mit hår, men der er ligeledes en anden faktor, der gør, at mit hår langt fra har det optimalt. Jeg har altid været en stor fan af både glattejern og krøllejern, da jeg elsker, at man fra den ene dag til den anden kan ændre sit look fuldstændig. Dette har ligeså gjort, at jeg begyndte at bruge en masse stylingsprodukter, da mit glatte eller krøllede hår jo trods alt skulle holde faconen. Dette enorme forbrug af stylingsprodukter har i sidste ende gjort mere skade end gavn.

 

En makeover af håret med John Masters

Nu når mit hår havde det så ringe, så ledte jeg efter det rette produkt, der kunne gøre sit for mit hår. En dag, da jeg var på visit hos min mormor, så havde hun som altid investeret i en lille sød gave til mig. Denne gang bestod gaven af en shampoo og conditioner fra mærket John Masters, som på jeg dette tidspunkt ikke havde hørt om før. I starten var jeg lidt skeptisk over for det, men i sidste ende besluttede jeg at prøve det. Jeg blive virkelig positivt overrasket, da mit hår efter blot en vask aldrig havde haft det bedre før! Jeg var solgt!

Mit misbrugte hår Jeg har siden begyndelsen af mine teenageår altid døjet med ufattelig dårligt hår, da jeg på det tidspunkt begyndte at interesserer mig for mit hårs fremtoning. Mit hår har været farvet et utal af gange, hvilket er noget, der bestemt ikke hjælper på dets slidte ydre. Jeg er naturligt blondine, men da…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.