Hun ville have hustrubidrag

advokatDe blev gift unge

Da Karsten var en und gut, stødte han på en kvinde, som han simpelthen ikke kunne få nok af på daværende tidspunkt. Han fik hende hurtigt på krogen og efter at have gået og hængt op og ned af hinanden i næsten 4 år, så besluttede han sig pludselig for at fri til hende. Hun sagde heldigvis ja, hvilket fik Karsten til at ånde lettet op for alvor. De blev gift og fik en søn to år efter deres ægteskab. Denne søn blev kaldt William og var den mest godhjertede knægt, der nogensinde havde sat sine ben på denne jord. Der var absolut intet ondt i ham, hvilket kun gjorde hans forældre stolte.

Den lille nybagte familie levet et liv i fred og ro i hele ni år før at et uventet helvede pludselig brød løs. Karsten kone havde pludseligt ændret adfærd og gik hen og blev deprimeret. Det skete af komplet ukendte årsager, hvilket skræmte Karsten i særdelehed. Ikke nok med dette, så ændrede hendes adfærd sig fuldstændig, og pludselig kunne han på ingen måder kende kvinden han havde elsket længere. Hun var gået hen og blevet tilnærmelsesvis ondskabsfuld og gik på ingen måder op i deres dejlige lille søn, William. Hun gik ligeså hen og fik hypokondertræk og da dette skete, meldte Karsten klart ud, at han ville gå fra hende og tage sønnen med sig, hvis hun ikke snart kom på rette fod. Til dette sagde hun blot rend og hop, hvilket kun gjorde det nemmere for ham at smutte.

 

Krævede et hustrubidrag

Da Karsten og William nu ikke længere var sammen med konen, så kunne han ikke se nogen grund til at være gift med hende længere, da hun på ingen måder havde nogen interesse for dem længere. Han søgte derfor om en skilsmisse, hvilket hun var med på. Som svar på denne, fandt han frem til efter at de var blevet skilt, at hun havde søgt om et hustrubidrag. Til en start da han hørte om ægtefællebidraget, var han helt nede i kuldkælderen over det, da penge ikke var noget, der han på træerne for ham. Han måtte dog tage sig sammen og gøre sit bedste for at prøve at klare den. Karsten havde intet tilovers for sin ekskone længere.

De blev gift unge Da Karsten var en und gut, stødte han på en kvinde, som han simpelthen ikke kunne få nok af på daværende tidspunkt. Han fik hende hurtigt på krogen og efter at have gået og hængt op og ned af hinanden i næsten 4 år, så besluttede han sig pludselig for at fri til hende. Hun sagde…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.