Husker du at spise nok fisk i hverdagen?

danskemaaltidskasser

Det anbefales, at man spiser fisk omkring to gange i ugen. Fisk er nemlig noget af det kød, man kan indtage, som er allermest sundt. Det anbefales faktisk ikke, at man spiser mere end 500 gram rødt kød om ugen, og derfor kan det være smart, at man kan spise fisk, så man ikke får for meget rødt kød. Det kan være, du synes, det er svært at komme i gang med at spise fisk? Så kan du få gode råd her!

Du kan få en fiske måltidskasse

Det kan være, at du skal benytte dig af, at det er muligt at få fiske måltidskasser leveret direkte til døren. Så skal du heller ikke selv til at være kreativ og tænke over, hvilken fisk du eller I skal have. Det er nemt, og så er du også sikker på, at du får fisk. Det er klart den nemmeste metode, hvis man gerne vil sørge for, at man får mere fisk i hverdagen.

Du kan finde opskrifter

Hvis det er kreativiteten, der halter, så kan det også være, at du simpelthen skal til at kigge på nogle flere opskrifter. Der er så meget, man kan lave med fisk, men hvis man ikke er vant til det, så kan det godt være en udfordring. Det er derfor, du skal lade dig inspirere af andres opskrifter.

Det er bedre for miljøet

Det er også en god idé at skifte sit røde kød ud med fisk, fordi det er bedre for miljøet. Når man spiser ko, så er det særligt skadeligt for miljøet, fordi det koster så meget CO-2, når man skal tilberede kødet. Det er også selve koen, der har nogle prutter, der er usunde for miljøet. Det lyder lidt fjollet, men det er rigtigt nok, og derfor er det godt at spise fisk i stedet for.

 

Det anbefales, at man spiser fisk omkring to gange i ugen. Fisk er nemlig noget af det kød, man kan indtage, som er allermest sundt. Det anbefales faktisk ikke, at man spiser mere end 500 gram rødt kød om ugen, og derfor kan det være smart, at man kan spise fisk, så man ikke får…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.