Ingen søvn uden snorken

Min far og hans snorken

Min far har altid været one of af kind og hvis der er noget i denne verden som kan understrege dette, så er det hans snorken! For og sige det kort og godt, så snorker han højt, længe og fuldstændigt hæmningsløst. Det er lige før, at han kan holde hele hustanden vågen – ja, nærmest et helt nabolag! Vi er heldigvis så heldige, at vi bor i et ud af to helårshuse i et sommerhusområde, så der er ikke rigtig nogen naboer til at klage i vinterhalvåret og ydermere så er vores nabo 88 og mere eller mindre døv, så hende generer han i hvert fald ikke. Jeg har heldigvis altid været typen, der kan abstrahere fra lidt af hvert, selv når jeg sover, skønt væggene i huset skælver på grund af min fars ekstreme snorken. Jeg er bestemt ikke en sart sjæl, men nu når jeg også har levet med det, så giver det jo meget god mening, at jeg har vendt mig til det. Min mor tværtimod, er ved at blive godt tosset i låget over det, selv taget i betragtning af, at hun har hørt på de i langt flere år end hvad jeg har. Forskellen, der nok også gør, at de generer hende er, at hun døjer med det på klods hold.snorkespray En ting ved min fars snorkevaner, som jeg altid har fundet underholdende er, at blot hvis han ligger på sofaen og lukker øjne i få sekunder, så begynder han straks at snorke. Hvad jeg yderligere finder morsomt er når han vækker sig selv med sin intense knurren.

 

Nok er nok

Min mor var efterhånden gået hen og blevet så træt af det, at hun ikke bestilte andet end at lede efter en ’’kur’’, der kunne få bugt med hans snorken. Dette lykkedes for hende på mirakuløs vis. Hun faldt tilfældigvis over en genstand kaldet et snorkeplaster, som skulle kunne være i stand til at dulme enhver snorken.

Min far og hans snorken Min far har altid været one of af kind og hvis der er noget i denne verden som kan understrege dette, så er det hans snorken! For og sige det kort og godt, så snorker han højt, længe og fuldstændigt hæmningsløst. Det er lige før, at han kan holde hele hustanden vågen – ja,…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.