Jeg sidder tit på min daglige tur og snakker med en masse forskellige folk.

Det fede ved min tur er også det samme  som det værste, hvor det værste nok vinder, men er man som mig får  man altid det bedste ud af tingene. Det værste og det bedste ved min  tur om morgenen og om eftermiddagen er at jeg er på fra det første  stop til det sidste. Det giver selvfølgelig en masse tid som jeg hader,  og som jeg godt kunne have undværet, men til gengæld giver det mig  også en mulighed for at snakke med en masse forskellige mennesker undervejs,  hvilket også er den måde jeg har fået det bedste ud af den lange  tur om morgenen og igen senere på dagen, når jeg skal hjem fra arbejde.

weight gainerDu tænker måske at en veltrænet fyr som mig på weight gainer, http://www.bodylab.dk/shop/weight-gainer-5c1.html, er arrogant, og det er derfor at det er så  sjovt at snakke med folk på min tur, for de bliver helt overrasket  over hvor flink jeg er, selvom jeg ser så skræmmende stor ud, som  en alvorlig fyr på weight gainer. I virkeligheden kan jeg bare godt  lide at være veltrænet, og det giver mig ret mange fordele på mit  job, og det er også derfor at jeg til trods for mit udseende på weight  gainer kan virke skræmmende, så har jeg ikke tænkt mig at ændre  på det.

Jeg kan selvfølgelig også godt lige at være stor, da pigerne  godt kan lide det, og eftersom at jeg godt kan lide piger og piger godt  kan lide piger på weight gainer, så går det hele hånd i hånd, og  jeg er glad, og oftest er pigerne også meget glad når de har været  sammen med en mand på weight gainer. Det er altså derfor at jeg for  så meget ud af min tur om morgenen, det er nemlig det perfekte sted  at samle piger op, og jeg har gjort det utallige gange, og sågar flere  piger på den samme tur.

Det fede ved min tur er også det samme  som det værste, hvor det værste nok vinder, men er man som mig får  man altid det bedste ud af tingene. Det værste og det bedste ved min  tur om morgenen og om eftermiddagen er at jeg er på fra det første  stop til det sidste.…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.