Kreatin gjorde ham til stjerne

 

kreatinEn af de ting, der nok har gjort den helt store forskel på min søns og min cykelkarrierer, er nok det, at jeg aldrig nogensinde af benyttet mig af nogen former for kosttilskud. Jeg mente nemlig, at man kunne få alt det nødvendige gennem kosten, men der tog jeg fejl. Da alle de andre ryttere fik øjnene op for disse tilskud, så kunne jeg pludselig ikke følge med mere. Min søn, tværtimod, benytter sig af tilskud i form af kreatin (læs mere her: http://www.bodylab.dk/shop/kreatin-4c1.html), der i særdeleshed har været med til at skubbe hans karrierer i gang. Dog benytter han sig ikke af det konstant, da effekten kan aftage, hvis man tager det i for lang tid af gangen.

 

Min bror tager kreatin

Min bror er cykelrytter

Jeg husker fortsat dagen så tydeligt; dagen, hvor min tvillingebror og jeg fik vores første cykel. Fra da vi fik dem, bestilte vi ikke andet end at færdes på landevejene, hvor vi cyklede af sted alt, hvad vi kunne. Vi fandt en fælles glæde i det og gik derfor hen og blev rigtig tætte. Vi var blevet bidt af at cykle, hvilket rørte vores far, da han selv var tidligere professionel cykelrytter. Han sagde, at det fik ham til at mindes hans unge dage, hvor han ligeså ikke bestilte andet end at cykle. Da vi gik hen og blev teenager begyndte vi decideret at træne, da vi begge ønskede at blive professionelle cykelryttere – fuldstændig ligesom vores far! Vi var egentlig også ret privilegeret, da vi i vores far havde vores egen personlige træner, der fik os til at præstere. Vi begyndte i en alder af 15 år at deltage i konkurrencer, hvor vi begge fik gode resultater til stort set alle de løb vi deltog i. Til en start, når vi deltog i løbene sammen, så gik vi op i, at vi begge skulle præstere godt, men i takt med vi blev ældre, jo mere besat blev vi af at skulle overgå hinanden. Til sidst tog en føringen. Da vi begge deltog i et etapeløb i Tyskland i en alder af 23, var der en af dagene, hvor jeg kom ud for et grumt styrt, der resulterede i, at jeg aldrig mere kunne deltage i længerevarende konkurrencer. Jeg var knust og pludselig gik jeg hen og blev misundelig, da min bror efter denne episode for alvor strøg til tops.

  En af de ting, der nok har gjort den helt store forskel på min søns og min cykelkarrierer, er nok det, at jeg aldrig nogensinde af benyttet mig af nogen former for kosttilskud. Jeg mente nemlig, at man kunne få alt det nødvendige gennem kosten, men der tog jeg fejl. Da alle de andre…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.