Min første låsekasse

låsesmed2Når man som mig, arbejder som låsesmed, så er der ingen tvivl om, at man altid vil huske den første låsekasse man kom ud til. Altså den første lås man skal åbne, lige når man er blevet færdiguddannet. Det er altså virkeligt fedt, og jeg håber sådan set bare, at det på et eller andet tidspunkt også kommer til at gå op for dig. Jeg er altså ikke et eneste sekund i tvivl om, at når du først kender til det, at have en låsekasse, og ikke mindst det, at kunne åbne en låsekasse helt lovligt, ja faktisk at få penge for det, så vil du også være klar over, hvor meget den første låsekasse rent faktisk betyder for dig. Det er noget mere, end langt de fleste lige går og tror, og jeg er sådan set sikker på, at når dette først er gået op for dig, at du så hurtigt også vil begynde, at arbejde en helt del mere. Du bliver altså bidt af det hele som låsesmed, og der er jo ingen tvivl om, at du med en låsekasse, virkeligt altid vil have noget at mindes tilbage til.

Mindet om låsekasse

Der er altså mange, ja stort set alle låsesmede, har stadigvæk deres minde om deres første låsekasse, gemt ikke ret langt væk fra ens almindelige hukommelse. Man tænker altså tit på sin første låsekasse, og det er faktisk også ret så tit, at vi indbyrdes snakker om vores første låsekasse. Det er altid sjovt, og jeg er også sikker på, at når det først er gået op for dig, hvad jeg mener, der er så vigtigt ved at have en låsekasse, at det så også er nødt til at give langt mere mening at gøre det på denne måde. Det er altså vigtigt, at du altid mindes ved din første låsekasse.

Når man som mig, arbejder som låsesmed, så er der ingen tvivl om, at man altid vil huske den første låsekasse man kom ud til. Altså den første lås man skal åbne, lige når man er blevet færdiguddannet. Det er altså virkeligt fedt, og jeg håber sådan set bare, at det på et eller andet…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.