Min kone med til Lyoness Open

Lyoness-OpenJeg elsker golf

Jeg elsker golf og har gjort det ligeså længe jeg kan huske. Min kone er ved at blive skør sommetider, fordi jeg sommetider vægter golfen over hende. Det synes hun er meget irriterende. Jeg har prøvet at forklare hende, at vi er lidt oppe i årene, og at golfen er det eneste tidspunkt, hvorpå jeg kan svinge køllen og få noget frisk luft. Det giver hun mig ikke altid ret i. Hun mener, at jeg sagtens kan gå en tur med hende i skoven, eller tage med hende på ferien. Da hun sagde ferie, besluttede jeg mig straks at invitere hende på en.

 

Min kone blev overrasket

Hun blev meget overrasket, da jeg inviterede hende med. Det havde hun alligevel ikke regnet med. Jeg smilede meget til hende, men hun opdagede ingen lusk i mine øjne, før vi ankom til hotellet. Her opdagede hun, at hun skulle med til Lyoness Open. Det er en golfturnering, som jeg holder rigtig meget af. Det ved hun også godt, men tanken havde alligevel ikke strejfet hende. Stakkels min kone. Men vi nød alligevel ferien sammen, og jeg tror gerne hun vil med igen næste år.

Jeg elsker golf Jeg elsker golf og har gjort det ligeså længe jeg kan huske. Min kone er ved at blive skør sommetider, fordi jeg sommetider vægter golfen over hende. Det synes hun er meget irriterende. Jeg har prøvet at forklare hende, at vi er lidt oppe i årene, og at golfen er det eneste…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.