Mine venner og jeg sidder tit på en kant sten på strøget og driller lidt forskellige typer af folk.

Det er ikke  fordi det på nogen for os til at føle os som bedre mennesker, og oftest  for vi selv lige så mange verbale tæv som dem vi uddeler, men vi syntes  stadig at det er skide skægt, og jeg kan ikke forestille at vi skal  lave noget som helst andet, og det er også derfor at vi har gjort det  ret meget på det sidste, og vi er efterhånden begyndt at tage det  med i byen. Vi er altså også begyndt at gøre det når vi er i byen,  og det er jeg til gengæld ikke sikker på er en mega god ide.

slankekurProblemet  er at der er ret mange spader i byen præcist som mine venner og jeg,  og hvis vi driller de forkerte, kommer man hurtigt i gang med en stor  slåskamp og det er ikke kønt for nogle af parterne. Specielt ikke  når vi ikke går i byen for at slås, men for at have det sjovt sammen.

Jeg kan lige forestille mig selv eller en af mine venner råber efter  en overvægtig mand, om han ikke vil købe nogle billige slankepiller,  og han svarer hårdt tilbage, og den gradvist bliver grovere og grovere,  og vi til sidst sidder og kaster små sten efter manden og siger at  det er slankepiller, og at han har godt af nogle slankepiller.

Ja jeg kan lige se at det ender med at min gode ven eller mig selv tager  en lille sten og går hen til manden og propper den ind i munden på  ham, og siger igen at det er slankepiller og til sidst dukker mandens  venner nok op, og det ender selvfølgelig med et kæmpe slagsmål, som  ingen for noget godt ud af, i hvert fald ikke andet end en god historie  omkring slankepiller.

Det er ikke  fordi det på nogen for os til at føle os som bedre mennesker, og oftest  for vi selv lige så mange verbale tæv som dem vi uddeler, men vi syntes  stadig at det er skide skægt, og jeg kan ikke forestille at vi skal  lave noget som helst andet, og det er…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.