Mit barnebarn støtter en fond af Lyoness

Professionel golfspiller som barnebarn

lyonessMit barnebarn er blevet professionel golfspiller, og det er jeg meget stolt af. Da han var lille, spillede han hele tiden golf, og da jeg fandt ud af, at han ikke skulle på universitetet, blev jeg meget forbavset. Alle på vores gren havde taget en universitetsuddannelse, og jeg kunne derfor ikke forstå hans valg. Han har altid været glad for at spille golf, og han valgte derfor at fokusere på en karriere inden for dette. Først kunne jeg ikke forstå det, men da han viste mig alle sine pokaler fra en masse fine turneringer, kunne jeg godt se, at det var det han brændte mest for. Da jeg så passionen i hans øjne, kunne jeg endda forstå det endnu bedre. Selvfølgelig skulle han spille golf. Efter noget tid blev han da også bedre og bedre, og han vandt nu snart mere professionelle turneringer. Hans karriere gik for alvor i gang, da han vandt Lyoness Open. Her vidste jeg, at han havde fundet sit kald i livet. Jeg tror også, at det først var her, at det gik op for ham, at han var professionel golfspiller, og at han også var rigtig dygtig. Da han vandt turneringen, besluttede han sig også for at markere det, ved at donere pengepræmien til en fond af Lyoness.

 

De to fonde

Fonden er den ene ud af de to fonde som Lyoness har. Fonden hjælper kriseramte familier, og heriblandt finder man også penge til uddannelse med mere. Jeg var meget stolt af mit barnebarn, da jeg fandt ud af det, og jeg gjorde også meget ud af at fortælle ham det. Ind imellem ringer jeg til ham for at fortælle ham det igen. Sommetider spørger han mig, om jeg har det godt, men selvfølgelig har jeg det. Jeg har bare brug for at sige det til ham engang imellem.

Professionel golfspiller som barnebarn Mit barnebarn er blevet professionel golfspiller, og det er jeg meget stolt af. Da han var lille, spillede han hele tiden golf, og da jeg fandt ud af, at han ikke skulle på universitetet, blev jeg meget forbavset. Alle på vores gren havde taget en universitetsuddannelse, og jeg kunne derfor ikke…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.