Når jeg køber skjorter til min mand

Jeg kan godt lide at min mand ser velklædt ud, og det kan han heldigvis også selv. Derfor er han af den type, der har rigtig mange flotte herreskjorter men han er så også af den type, der altid mener, at han i princippet lige ville kunne bruge lidt flere, hvis det endelig skulle være.

skjorter3Derfor ønsker han sig ofte skjorter, når han er ud i en af de situationer, hvor han skal have en gave, altså til jul eller til sin fødselsdag, og jeg er ikke sen til at gå ud og kigge efter skjorter til ham. Jeg tager altid af sted til en butik med den største intention om at finde en helt speciel skjorte, der vil overraske ham fordi den har et fantasifuldt look – en af de der skjorter, som man lige skal vænne sig til, før man bare synes at den da lige er toppen.

De her skjorter ender jeg så med at købeJeg har tit stået i butikken med den bedste intention, man kan forestille sig, om at købe det i butikken, der på en eller anden måde er mest farverigt, mest funky, og det man bliver mest overrasket over at åbne i en gave, når man nu næsten i forvejen er helt sikker på, at det er en skjorte man skal have.

Men bedst som jeg står der med alle mine gode intentioner bliver jeg i tvivl, og begynder at gå efter de skjorter, der er langt mere sikre i farven, præcis stik imod det ønske, jeg på forhånd havde sat op for mig selv. Og derfor har min mand en hel masse skjorter i lyseblå og ikke mindst hvid, fordi de er så pokkers lette at købe, og fordi de altid passer til et eller andet.

Jeg kan godt lide at min mand ser velklædt ud, og det kan han heldigvis også selv. Derfor er han af den type, der har rigtig mange flotte herreskjorter men han er så også af den type, der altid mener, at han i princippet lige ville kunne bruge lidt flere, hvis det endelig skulle være.…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.