Nyhed: Du kan tabe dig med infrarødsauna

Hvis du lige nu er i gang med en vægttabsrejse, så ved du sikkert også, hvor hårdt det kan være. Man leder konstant efter nye metoder, der kan hjælpe en godt på vej. Det kan være, du før har hørt, at man faktisk kan tabe sig ved at gå i infrarødsauna? Det lyder næsten for godt til at være sandt, men det er det faktisk ikke. Læs med her, og bliv lidt klogere på området.

 

Blodcirkulation og forbrænding forøges

Grunden til at infrarødsauna er godt for vægttab skyldes, at ens forbrænding og blodcirkulation forøges, når man er i infrarødsauna. Det betyder, at du faktisk kan tage dig, fordi din forbrænding forøges, men du sidder og slapper af. Du kan endda sidde og nyde et lille glas portvin og stadig komme ud derfra med et vægttab. Hvis du skal sidde og drikke portvin, så køb portvinsglas til formålet. Det gør bare det hele lidt mere luksus.

 

600 kalorier på en halv time

Se dét er sikkert en overskrift, der kan fange din opmærksomhed. Hvis du ved bare en smule om kalorier og forbrænding, så ved du også, at det faktisk kræver rigtig meget at forbrænde 600 kalorier. Det er dog ikke tilfældet, hvis du vælger at gå i infrarødsauna. Her kan du nemlig forbrænde op til 600 kalorier på en halv time helt uden at lave noget! Det lyder da luksus, gør det ikke?

 

Det er ikke nok i sig selv

Det er naturligvis klart, at du ikke bare kan tabe dig ved at gå i infrarødsauna. Ikke desto mindre så kan det være et rigtig godt supplement til et vægttabsforløb. Det er der allerede flere, der har haft glæde af. Når man forsøger at tabe sig, så er det altså hårdt nok i forvejen – så kunne det da være fedt, hvis man også nogle gange kunne tabe sig let!

Hvis du lige nu er i gang med en vægttabsrejse, så ved du sikkert også, hvor hårdt det kan være. Man leder konstant efter nye metoder, der kan hjælpe en godt på vej. Det kan være, du før har hørt, at man faktisk kan tabe sig ved at gå i infrarødsauna? Det lyder næsten for…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.