Ord

Ord er det der fylder stilheden. Det er sådan vi kommunikere og debattere. Det er sådan vi siger vores meninger og et er sådan vi skaber vores egen identitet. Ord skal fylde. Det skal det i hvert fald i det skriftlige sprog. Hver gang vi skal skrive er der ofte et hvis antal ord eller sider vores skriftelige ord skal fylde. Det er noget andet en med det talte sprog. Her kan vi slev bestemme hvad der skal sige, hvor meget der skal siges og hvor lang tid det skal tage at sige det. Det er det samme gennem hele vores skolegang alt vi siger er vores eget og vores ord. Alt der skal skrives skal fylde og vurderes. Hvordan kan man sætte et antal ord på hvor lang tid og hvor meget det skal fylde, at sige eller fortælle en bestemt ting. Ofte når en forklaring skal fylde meget bliver det nogle gange noget vrøvl.

Refleksioner

Det bliver dumt at høre på og det bliver underligt når man læser det igennem igen og igen. Dette viser betydningen ved små ord. Billige HP farvepatroner som HP blækpatroner, HP printerpatroner og HP toner er ord der popper op i vores hver dag og kan være ord vi er hele tiden. Nogle ord er sjovere end andre. HP farvepatroner er et sjovt ord printerpatroner HP ligger godt på tungen og ruller godt. HP blækpatroner er et mere almindeligt ord med tager vi blæk alene er det er sjovt ord. Det ryger ud af munden så let som ingen ting. Der er negative og positive ord men der er også neutrale ord. Det er det der bliver omtalt her som for eksempel blækpatroner 364 HP eller HP blækpatroner 364 (se her). Ord har alle en betydning men betydningerne bliver forskellige når man blander ordene.

Ord er det der fylder stilheden. Det er sådan vi kommunikere og debattere. Det er sådan vi siger vores meninger og et er sådan vi skaber vores egen identitet. Ord skal fylde. Det skal det i hvert fald i det skriftlige sprog. Hver gang vi skal skrive er der ofte et hvis antal ord eller…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.