Paypal reddede mine nye høretelefoner

Jeg havde bestilt og betalt nye høretelefoner fra en Amerikansk hjemmeside. Hjemmesiden så virkelig professionel ud. Der stod de var autoriseret forhandler for Shure, Grado og Beyerdynamic. De havde alt i trådløse høretelefoner de havde endda en hel sektion på siden hvor der kun var billige høretelefoner. Jeg nærede ikke mistanke om noget som helst.

Da jeg stadig ikke, efter 10 dage, havde fået det in ear headset, jeg havde bestilt og betalt for, begyndte jeg at blive urolig. Det var ikke et helt billigt sæt jeg havde købt. Hjemmesiden lovede  express levering på 6 dage. Så 10 dage var 4 dage over det lovede.

Jeg skrev firmaet en mail og spurgte hvor mit headset blev af. da jeg efter 2 dage ikke havde fået noget svar blev jeg for alvor urolig.

Jeg begyndte at Google hjemmesiden for at finde ud af hvad andre sagde om den, noget jeg burde have gjort før jeg købte. Jeg ved nu hvor vigtigt det er at undersøge de hjemmesider man handler på, specielt hvis de er udenlandske. Det er helt sikkert noget der er højt på listen over jeg ting skal gøre før jeg køber mit næste sæt høretelefoner.

Jo flere resultater jeg fandt da jeg Googlede hjemmesiden jo mere blev det klart for mig at det var en svindler side og at jeg var blevet snydt. Der var rigtig mange historier om hvordan folk aldrig havde modtaget de vare de havde købt på siden. Der var endnu flere fra folk der havde fået billige kopivarer i stedet for de ægte de var blevet lovet.

Jeg tænkte over mine muligheder, der var umiddelbart ikke  noget jeg kunne komme i tanke om der ville hjælpe.

Så kom jeg i tanke om jeg havde betalt med PayPal. paypal har en super bruger beskyttelse. Jeg skrev til PayPal at de høretelefoner jeg havde betalt havde jeg ikke modtaget. Og at jeg efterfølgende er begyndt at mistænke hjemmesiden for at være svindel.

Jeg modtog med det samme svar fra PayPal om de have tilbageholdt min betaling til hjemmeside, og de havde skrevet til siden at de ville se bevis for at varen var sendt.

Jeg fik selvfølgelig aldrig mit headset, men Paypal sørgede for at jeg fik mine penge igen.

Herefter kunne jeg købe et sæt høretelefoner fra en kendt dansk netbutik

Jeg havde bestilt og betalt nye høretelefoner fra en Amerikansk hjemmeside. Hjemmesiden så virkelig professionel ud. Der stod de var autoriseret forhandler for Shure, Grado og Beyerdynamic. De havde alt i trådløse høretelefoner de havde endda en hel sektion på siden hvor der kun var billige høretelefoner. Jeg nærede ikke mistanke om noget som helst.…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.