Proteinpulver – en gave til min lillebror

Da min lillebror begyndte at træne

Min lillebror er blot to år yngre end mig, men jeg har alligevel altid anset ham som værende et lille pus. Dog ændrede dette sig drastisk for nogle år tilbage, da han pludselig begyndte at træne i stor stil. Min bror havde altid holdt meget af sport og var især glad for at spille håndbold, dog brændte han ikke for at skulle spille på klubhold fast, så han gjorde det kun for sjov i ny og næ. En dag begyndte han uden videre at gå i fitnesscenter og droppede mere eller mindre håndbolden fuldstændigt. Skønt han havde spillet håndbold, så var altid lidt kendt som nørden i klassen, da han rent ud sagt var et lille geni. proteinpulverDet, at han gik med briller hjalp bestemt ikke på hans ’’nørde-image’’. Jeg har en eller anden idé om, at han begyndte at træne, da han gerne ville ændre dette image, hvilket i særdeleshed lykkedes ham. Han begyndte at træne mere og mere og kom i en ufattelig imponerende form. Pludselig var han ikke så lille mere og var efterhånden gået hen og blevet en rigtig mand at beskue, hvilket til en start var en smule mærkeligt for mit vedkommende, men jeg var alligevel stolt af ham. Udover at imponere mig, så bemærkede jeg ligeså, at mange piger pludselig også fik øjnene op for ham.

 

Da min lillebror begyndte at snakke om proteinpulver

Da min lillebror havde noget sit højeste med hensyn til hans form og træning, så begyndte han at snakke om, at han virkelig godt kunne tænke sig at begynde at tage proteinpulver, da dette kunne hjælpe ham et skridt videre i sin træning. Da vi nærmede os hans fødselsdag og han derfor skulle til at lave en ønskeliste, bemærkede jeg, da den var færdig, at han havde skrevet proteinpulver på den. Jeg besluttede mig derfor straks for, at jeg ville stå for den gave, da jeg vidste, at han virkelig ville sætte pris på den.

 

Intens træning kræver et supplement af proteinpulver

En veganer som kunde

Jeg har gennem de sidste mange år arbejdet som personlig fitnessinstruktør, hvor jeg gennem tiden har haft et hav af forskellige kunder. For nogle år tilbage fik jeg en veganer som kunne, hvilket jeg aldrig havde prøvet før, men nu var det jo heller ikke det som det gik ud på. Hun kom til mig, da hun var utilfreds med sin krop og havde brug for en personlig træner, der kunne få hende til at skabe resultater. Hun var en smule overvægtig og havde blandt andet ændret sine spisevaner af den grund. Nu var det så også tid til at ændre hendes motionsvaner. I starten var jeg tvunget til at presse hende meget, da hun var ufattelig svær at få i gang, men som tiden skred frem fik hun pludselig gåpåmod, hvilket virkelig satte sit præg på hendes evne til at træne. Nu skete der resultater, der også var synlige og hun begyndte og træne mere og mere. Hun havde fået blod på tanden og var ganske simpelt blevet bidt af at træne, hvilket var noget jeg holdt af at beskue som fitnessinstruktør. Hun var begyndt at træne intenst og længe og pludselig var målet nået, men hun havde ikke tænkt sig at stoppe.

Da min lillebror begyndte at træne Min lillebror er blot to år yngre end mig, men jeg har alligevel altid anset ham som værende et lille pus. Dog ændrede dette sig drastisk for nogle år tilbage, da han pludselig begyndte at træne i stor stil. Min bror havde altid holdt meget af sport og var…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.