Ramt af sygdom

For et års tid siden fik min to år ældre bror konstateret lungekræft, hvilket var en nyhed, som ramte hele familien utrolig hårdt. Han lever stadig, men døjer med meget besvær grundet disse cigaretter, hvilket er helt igennem hjerteskærende for min mor og ikke mindst mig selv, da min bror er vores et og alt. Da jeg ligeså har røget heftigt i mange år, så kunne jeg godt se, at jeg pludselig blev til at kvitte cigaretterne ligeså, mest af alt for min mors skyld, da det kun ville være skrækkeligt at byde hende noget andet, når man tænker på familiens situation. Jeg har derfor over en længere periode ledt efter steder at købe e-cigaretter, da jeg umiddelbart synes, at en e-cigaret fremstår som et rigtigt godt alternativ, der i sidste ende måske kan føre til, at jeg kvitter smøgerne fuldstændig.e cigarette Grunden til, at jeg brugt meget tid på at søge efter steder er, at jeg gerne vil finde den rigtige forhandler, som har det helt rette at byde på, da jeg har hørt lidt om, at ikke alle e-cigaretter er lige fornuftige. En dag faldt jeg over hjemmesiden http://dansmoke.dk/ , der fuldt ud levede op til mine forventninger, så derfor endte jeg med at bestille en startpakke derfra, som indeholdt alt det nødvendige for en nybegynder.

 

Færdig med tobak

Efter, at jeg begyndt på at benytte mig af e-cigaret fra Dansmoke, så føler på ingen måder trang til en almindelig smøg. Alt hvad jeg skal bruge kan min splinternye e-cigaret byde mig. Da jeg fortalte til min mor, at jeg havde kvittet røgen, blev hun ellevild! Hun fortalte mig sågar, at hun ikke havde regnet med, at jeg ville være i stand til det, men det jeg havde formået det overraskede hende positivt. Hun var stolt af mig.

 

For et års tid siden fik min to år ældre bror konstateret lungekræft, hvilket var en nyhed, som ramte hele familien utrolig hårdt. Han lever stadig, men døjer med meget besvær grundet disse cigaretter, hvilket er helt igennem hjerteskærende for min mor og ikke mindst mig selv, da min bror er vores et og alt.…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.